Testpeople Consultancy
Testpeople jubileumreis Noorwegen

TESTPEOPLE

WIJ TESTEN SOFTWARE

Ieder kind herkent de onstuitbare drang om zijn omgeving te onderzoeken. Om grenzen op te zoeken en vragen te stellen uit pure nieuwsgierigheid. Die drang zijn wij nooit kwijtgeraakt. Sterker nog, die maakt ons tot wie we zijn: Testpeople. Bij Testpeople koesteren we de onafhankelijke blik. Want wie zichzelf is, presteert beter en is vooral gelukkiger. Daarom zijn we altijd eerlijk, ook tegen onze klanten.

  • Testpeople what's the impact of your software

DE SUCCESFACTOR VAN MOBILE SOFTWARE

Ons Mobile Testlab concentreert zich op het testen van apps en websites. Het succes van een app wordt vaak bepaald door details met grote gevolgen. We onderzoeken de functionaliteit (doet een app wat ‘ie belooft) en gebruiksvriendelijkheid (begrijp je ‘m in een ogenblik). In het lab beschikken we over de nieuwste versies van alle telefoons en tablets. Zo testen we of websites en apps overal perfect worden weergegeven.

Testpeople quickscan doorzichtig

QUICK SCAN

Laat je app testen in 8 uur! Onze Quickscan bestaat uit: een intake, het benoemen van de scope (functioneel/niet functioneel testen), het kiezen van de devices en platforms, het daadwerkelijke exploratory testen, een rapportage in een bevindingen administratietool naar keuze en een korte eindrapportage over de bevindingen die zijn gedaan op de dag. De kosten voor de Quickscan zijn €499,00. Interesse? Stuur dan een mail naar info@testpeople.nl of bel naar 085 27 31 954!

TESTAUTOMATISERING

Heb je interesse in testautomatisering voor jouw bedrijf? Testautomatisering kan vele voordelen bieden, en wij gaan graag een samenwerking met jou aan. Wij werken samen met bedrijven die bekend zijn met testautomatisering, maar ook wanneer een organisatie nog niet bekend is met testautomatisering kunnen we je meenemen in een traject. Heb je interesse in een samenwerking met Testpeople op het gebied van testautomatisering, mail dan naar info@testpeople.nl of bel naar 085 27 31 954. Voor meer informatie, klik op de onderstaande button!

Testpeople usability testing

USABILITY TESTING

Misschien herken je het wel: de functie van je app of website is perfect, maar toch valt het aantal bezoekers of aantal downloads tegen. Schakel ons dan in voor een usability test! In plaats van focussen op de functionaliteit van jouw product, leggen wij hierbij de focus op gebruiksvriendelijkheid. Heb je interesse in een samenwerking met Testpeople op het gebied van usability testing, mail dan naar info@testpeople.nl of bel naar 085 27 31 954. Voor meer informatie, klik op de onderstaande button!

Testpeople Testproject

TESTPROJECT

In een testproject besteed je het volledige proces uit. Éen van onze testcoördinatoren wordt uw vaste aanspreekpunt. Ook hier worden functionaliteiten, performance en usability beoordeeld en bepalen we devices en platforms. We zetten testscenario’s op om vast te stellen welke technieken we kunnen gebruiken voor de gestelde testvragen. Vervolgens maken we een regressietest, die eventueel kan worden geautomatiseerd. Bij updates kunnen we de regressietest op afroep uitvoeren en nieuwe functionaliteiten testen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je vragen of opmerkingen, wil je bij ons komen werken of wil je een offerte aanvragen? Wij horen graag van je!

Testpeople consultancy

CONSULTANCY

EEN GOEDE TESTER VERBINDT BUSINESS MET IT

Wij testen op het snijvlak van business en IT. Dat wil zeggen, we onderzoeken niet alleen of software doet waarvoor hij bedoeld is, we bekijken ook hoe ze zich stand houdt in negatieve scenario’s. De context, die vinden we relevant. Software is immers geen doel op zich. Het is pas een succes als er graag en goed gebruik van wordt gemaakt.

  • Testpeople agile rollen

Onze veelzijdigheid zorgt er ook voor dat Testpeople meerdere rollen kan vervullen in een Agile-omgeving. Wij investeren met opleidingen in die nevenrollen, omdat we denken dat ze ons werk completer maken. Naast het functionele, uitvoerende testen beheerst een aantal van onze specialisten bijvoorbeeld gevorderde programmeer-skills. Zij worden dan ook regelmatig ingezet voor het automatiseren van testen.

Gezien onze ruime ervaring met software testen is het evident dat we ook requirements kunnen schrijven en modelleren. We hebben de kennis en affiniteit opgebouwd om user-vragen kritisch te analyseren en zo het testen nog effectiever te maken. Een flinke koffer met praktijkervaring helpt daarbij enorm.

Hetzelfde geldt voor de rol van testcoördinator en scrum master. We weten wat wordt gevraagd in een Agile-testomgeving en kunnen binnen een bedrijf dus uitstekend alle benodigde informatie verzamelen, wat wellicht de belangrijkste faciliterende taak is van een coördinator.

GOEDE DOELEN:

WE ZIJN AFHANKELIJK VAN ELKAAR

Testpeople werkt vanuit de overtuiging dat we allemaal afhankelijk van elkaar zijn: medewerkers, leveranciers, klanten, maar ook een willekeurige voorbijganger op straat. Dit is de reden dat we bij Testpeople maandelijks een klein bedrag per medewerker opzij zetten, om met z’n allen goede doelen te steunen die dicht bij ons hart staan.

MVO Testpeople
  • Testpeople let us be your mirror banner
Werken bij Testpeople

WERKEN BIJ TESTPEOPLE?

De glimlach die je onderdrukt bij het ‘down’ brengen van het systeem, de grip die je op het proces begint te krijgen, de boost aan teamspirit bij een succesvolle in productiename: Je bent een software tester in hart en nieren! Wil jij werken bij Testpeople? Check hier onze vacatures!