Testpeople agile rollen

Consultancy

Een goede tester verbindt business met IT
Wij testen op het snijvlak van business en IT. Dat wil zeggen, we onderzoeken niet alleen of software doet waarvoor hij bedoeld is, we bekijken ook hoe ze zich stand houdt in negatieve scenario’s. De context, die vinden we relevant. Software is immers geen doel op zich. Het is pas een succes als er graag en goed gebruik van wordt gemaakt.

Een goede tester reflecteert op het werk van softwareprogrammeurs en het doel van de opdrachtgever. Daarom is hij ook een verbinder. Juist hij moet ervoor zorgen dat business en IT elkaar vinden in een optimale oplossing, omdat hij beide talen spreekt.

Onze testers zijn veelzijdige professionals die onafhankelijkheid en verantwoordelijkheid kunnen dragen. En die zich daarin voortdurend trainen, want lenig blijf je niet vanzelf. Bij Testpeople is dan ook iedereen Agile-gecertificeerd. Ze kunnen meebewegen met de korte sprints in IT-projecten, snel schakelen en opleveren.

We hebben vanuit Testpeople ook zusterbedrijf Valueminds opgezet, gespecialiseerd in het detacheren van agile rollen. Dit kunnen scrum masters, product owners en agile coaches zijn. Binnen Testpeople focussen we ons echt op het testen van software, handmatig of geautomatiseerd. Door alle medewerkers te trainen en op te leiden in de richting die zij zelf leuk vinden, tref je bij Testpeople en bij onze zusterbedrijven uitsluitend professionals met passie voor het vak.