Groasis Testpeople

Het is gelukt!!! Testpeople gouden aandeelhouder van Groasis!

Afgelopen vrijdag kregen wij wel heel bijzonder bezoek op onze coworkdag. Pieter Hoff, de oprichter van Groasis kwam samen met strategisch directeur Wout Hoff en communicatie manager Celine van Haaften. Ze kwamen langs om te vieren dat we met Testpeople gouden aandeelhouder van Groasis zijn geworden!

Begin 2018 hadden we met alle Testpeople collega’s een doel: gouden aandeelhouder worden van het goede doel Groasis. Hiervoor moesten we 30.000,00 euro inzamelen.

Iedere collega heeft zich op zijn/haar manier ingezet. Zo waren er collega’s die maandelijks een uur extra werkten en dit aan Groasis doneerden, of collega’s die een benefietbingo organiseerden. Ook hebben wij thermosbekers van Retulp verkocht, waarvan de volledige opbrengst naar Groasis ging. Maar niet alleen collega’s, ook opdrachtgevers, familieleden, vrienden en zakenrelaties hebben zich ingezet voor dit doel.

Met de inzet van iedereen hebben wij het fantastische doel behaald en zijn wij gouden aandeelhouder van Groasis geworden!

Wij willen via deze manier graag iedereen die heeft bijgedragen aan dit doel bedanken, op wat voor manier dan ook.

Wil je meer weten over dit doel of ook ‘Friend van Groasis‘ worden? Bekijk dan de website.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *