Groasis Testpeople

Afgelopen vrijdag kregen wij wel heel bijzonder bezoek op onze coworkdag. Pieter Hoff, de oprichter van Groasis kwam samen met strategisch directeur Wout Hoff en communicatie manager Celine van Haaften. Ze kwamen langs om te vieren dat we met Testpeople gouden aandeelhouder van Groasis zijn geworden!

Begin 2018 hadden we met alle Testpeople collega’s een doel: gouden aandeelhouder worden van het goede doel Groasis. Hiervoor moesten we 30.000,00 euro inzamelen.

Iedere collega heeft zich op zijn/haar manier ingezet. Zo waren er collega’s die maandelijks een uur extra werkten en dit aan Groasis doneerden, of collega’s die een benefietbingo organiseerden. Ook hebben wij thermosbekers van Retulp verkocht, waarvan de volledige opbrengst naar Groasis ging. Maar niet alleen collega’s, ook opdrachtgevers, familieleden, vrienden en zakenrelaties hebben zich ingezet voor dit doel.

Met de inzet van iedereen hebben wij het fantastische doel behaald en zijn wij gouden aandeelhouder van Groasis geworden!

Wij willen via deze manier graag iedereen die heeft bijgedragen aan dit doel bedanken, op wat voor manier dan ook.

Wil je meer weten over dit doel of ook ‘Friend van Groasis‘ worden? Bekijk dan de website.

1 reply
  1. Wout Hoff
    Wout Hoff says:

    Enorm bedankt voor jullie ondersteuning van Groasis, TestPeople team! We werken hard aan het uitrollen van onze technologie om de 2 miljard hectare gedegradeerd land te herbebossen en zo problematiek rondom water, voedsel, werkgelegenheid en CO2 op te lossen. Jullie steun helpt ons daar enorm bij.
    Schrijf jezelf, om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, zeker in op onze Green Musketeer newsletter – zie de box links onderin onze website http://www.groasis.com

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *