Testpeople what's the impact of your software

Hoe software testen ervoor zorgt dat jouw app opvalt

Hoe zorgt software testen ervoor dat jouw app opvalt?
Het lijkt wel of apps de nieuwe websites zijn – ieder bedrijf wil een app, en als je geen app hebt… tel je eigenlijk niet meer mee. Hierdoor is de concurrentie tussen de verschillende app aanbieders moordend. En het enige wat nog erger is dan geen app hebben, is heel veel geld investeren in een app die vervolgens maar 5 keer wordt gedownload.

De vraag waar iedere organisatie met een app op dit moment mee zit: hoe zorg ik ervoor dat mijn app succesvol (of succesvoller) wordt? That’s when we kick in! Wij van Testpeople zijn gespecialiseerd op het gebied van apps en mobiele websites testen. Door het kritisch bekijken en testen van jouw app of website zorgen we ervoor dat jouw app of website een hoge kwaliteit heeft. Hierdoor stijgt het aantal downloads van jouw app en zullen ook de positieve reviews in de store binnenstromen. En hierdoor wordt jouw app, als het goed is, nóg vaker gedownload!

Wij begrijpen heel goed dat ieder bedrijf anders is. Een startup heeft een ander budget dan een groot energiebedrijf. Om jou tegemoet te komen hebben wij in ons Mobile Testlab verschillende diensten ontwikkeld.

Als je een algemene indruk wil van jouw app of mobiele website, maar wel concrete pijnpunten waar je mee aan de slag kan, adviseren wij jou een Quickscan. Bij een Quickscan testen wij een dag (8 uur) lang jouw app of mobile website. Je product wordt zowel functioneel als non-functioneel getest op verschillende devices naar keuze. Alle issues die we vinden zetten we direct in een administratietool naar keuze, zodat jouw ontwikkelaars hier meteen mee aan de slag kunnen. Handig als je een strakke deadline hebt. En ook fijn, onze Quicktest is zeer betaalbaar. Voor slechts €499,- koop je een Quickscan. Wij kunnen vanuit ons testlab testen, maar ook op locatie. Onze Quickscan is aan te bevelen voor startups met een klein budget en weinig tijd voor het testen van de app.

Wil je je app of site uitgebreider laten testen? Dat kan natuurlijk ook. Wij bevelen je dan een Testproject aan. Hierbij is een van onze testers een vast aanspreekpunt. Deze medewerker kan het testen van je app of website stap voor stap begeleiden en adviseren over zowel functionele als non-functionele elementen in het product.

Een testproject kan ook een aanrader zijn op het moment dat jouw product in verschillende builds of releases wordt opgeleverd. Stel, je hebt een app waar je een nieuwe functionaliteit aan toe wil voegen en je hebt al eerder met ons samen gewerkt. Wij zijn dan al helemaal op de hoogte van alle functionaliteiten van jouw app en het kost ons dan een stuk minder tijd (en geld) om het nieuwe element te testen. De prijs van een testproject is afhankelijk van jouw wensen. Voor een vrijblijvende offerte voor een testproject kan je altijd contact met ons  opnemen.

Tot slot bieden wij testautomatisering aan. Dit is handig voor het constant regressietesten van bepaalde functionaliteiten van je app of website. Wij kunnen de tests ‘s nachts laten draaien op verschillende devices, en jij ontvangt iedere ochtend een duidelijk overzicht van de bevindingen die zijn gedaan. Wij bouwen een op maat gemaakt framework om jouw functionaliteiten automatisch te testen, en we analyseren de resultaten van iedere testrun. Testautomatisering kan erg aantrekkelijk zijn voor veel gebruikte apps die een constante kwaliteit moeten bieden. De prijs van een testautomatiseringsproject is afhankelijk van jouw wensen. Voor een vrijblijvende offerte voor test automatisering kan je altijd contact met ons opnemen.

Bij aanvullende diensten in het proces, schakelen wij onze zusterbedrijven in: Valueminds op het gebied van agile werken, Codepeople bij software ontwikkeling en tot slot Intellify voor alles over data. Door onze diversiteit kunnen we altijd een tester vinden die geschikt is voor jouw opdracht. We werken samen met toonaangevende bedrijven door heel Nederland, zoals energieleverancier Oxxio en de NPO. We werken op locatie, of in ons testlab, net wat voor jou het beste uitkomt. We beschikken over een groot aantal devices waarop we kunnen testen, zowel Android als iOS.

‘Veel meer rust in het proces en vertrouwen in het resultaat’ – Oxxio

‘Het is goed dat een specialist de focus richt op het testen, een wezenlijk onderdeel van het ontwikkelproces.’ – Synappz

Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Dan zijn er verschillende manieren van contact met ons opnemen. Bezoek hiervoor onze contact pagina. Of bel direct met onze accountmanager Aldo Lufting: 0611372170. Neem ook gerust contact met ons op als je vragen hebt!