Testpeople Scheepvaartsmuseum MVO

Ik wist niet dat een bedrijfsuitje zóveel los kan maken. Afgelopen weekend hebben we een groep ouderen, veelal in rolstoel, meegenomen naar het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Een dagje uit voor voor hen, maar zeker ook voor ons. Voor iedereen bij Testpeople voelde het als een pure verrijking om tijd door te brengen met deze mensen, om te luisteren naar hun verhalen, samen stil te zijn, of juist enorm te lachen. Mogelijk gemaakt door De Zonnebloem, die mensen bij elkaar brengt.

Terugkijkend was het team building in optima forma. We slenterden in alle rust, samen met een oudere, door het museum. Zo beleefde iedereen het bezoek op zijn eigen manier. De verhalen zullen we zeker nog een jaar lang met elkaar delen, tot we weer een uitstapje met De Zonnebloem gaan maken. Want medewerkers zeiden meteen te willen doorpakken, eventueel in hun eigen tijd.

En onze gasten? Die kregen we na afloop nauwelijks terug de bus in. Ze schreven ons nog een hartverwarmend briefje: “We hebben een prachtige middag met Testpeople gehad. Het waren jonge, bevlogen mensen, die oprecht geïnteresseerd waren, het voelde als een warm bad.” Laat ik daaraan toevoegen dat het voor ons minstens zo inspirerend was als voor hen. Twijfel je over een bedrijfsuitje? Neem de Zonnebloem in de arm en ga samen op stap.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *