Medior tester

Wij zijn op zoek naar een medior tester! Interesse? Check de vacature hier:

Omschrijving bedrijf/vacature

Wij zijn Testpeople, ervaren professionals die hun werk echt leuk vinden. Onze overtuiging is dat mensen excelleren met de rust en ruimte van een faciliterende organisatie. Bij Testpeople krijg je alle vrijheid om je werk naar eigen inzicht te doen en te profiteren van de winst die je daarmee behaalt. Dat vinden wij niet meer dan normaal, want het zijn de medewerkers die waarde toevoegen aan onze klanten.

Onze werkwijze trekt mensen aan die verantwoordelijkheid nemen voor hun carrière, die goed gedijen in vrijheid. Testpeople streeft naar autonomie: zijn wie je bent. Om dat te bereiken, moet je steeds je grenzen opzoeken. Gedreven testers hebben dat in hun genen.

Ons beloningsmodel is zeer opmerkelijk te noemen (uiteraard in positieve zin), de voordelen van een leuk bedrijf én de bijna verdiensten van een freelancer, laat je verrassen!

Locatie

Nederland

Functieomschrijving

Als medior tester ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Afhankelijk van je wensen en de rol zul je meestal in Agile omgevingen werkzaam zijn als het ”geweten” van het project. Je toetst en test (tussen) producten en automatiseert zo nodig.

Eisen aan kandidaat

  • HBO niveau
  • Minimaal 2 jaar jaar ervaring als tester
  • Ervaring met testautomatisering
  • Een vrije en ondernemende geest
  • Communicatief vaardig

Arbeidsvoorwaarden

Boven gemiddeld. Een relatie tussen je verdiensten voor het bedrijf en je eigen verdiensten.

Geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Stuur een e-mail naar solliciteren@testpeople.nl.

Benieuwd naar al onze vacatures? Kijk dan hier!

Bekijk de video over ons beloningsmodel hier: