Aldo Aardbeienterras Testpeople

We hebben regelmatig een uitje met het hele team van Testpeople. Tijdens deze dagen kletsen we bij met onze collega’s die we niet dagelijks zien, aangezien de meeste mensen van Testpeople bij opdrachtgevers door heel Nederland werken. Sinds een tijdje doen we vaak iets bijzonders tijdens te Testpeople uitjes: naast onze eigen collega’s nemen we ook een groep ouderen mee. Bijvoorbeeld vorig jaar, toen we met de ouderen van De Zonnebloem naar het Scheepvaartsmuseum gingen. Dat was zelfs zo leuk en inspirerend, dat we hen ook hebben uitgenodigd om aan te sluiten bij ons Testpeople kerstdiner.

Deze keer was het Testpeople uitje in Breda, waar ook ons kantoor staat. We namen contact op met Samen Ondernemen Breda, die ons weer in contact bracht met het Woon-zorgcentrum Heksenwiel in Breda. De opkomst was groot: maar liefst 20 bewoners van het Heksenwiel wilden mee met ons! De bestemming van het uitje was snel bepaald, namelijk het Aardbeienterras in Rijsbergen. Dit gezellige familiebedrijf had van alles voor ons in petto: we startten met een Brabantse koffietafel, maakten een huifkartocht, kregen een uitgebreide rondleiding over het terrein en tot slot kwam er een frietkar.

Naast het bijkletsen met collega’s en de lekkere aardbeien was het leukste toch wel om de ouderen te zien genieten. Omdat velen van hen lichamelijk beperkt zijn, is het vaak een grote stap om dagjes uit zelfstandig te ondernemen. Het was zowel voor hen als voor ons een gezellige dag!

Ps: wil je in contact komen met Samen Ondernemen Breda, zodat je ook samen zo’n leuk bedrijfsuitje kan plannen? Stuur dan een mailtje naar info@testpeople.nl!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *