Valueminds Testpeople
Codepeople Testpeople
Testpeople Intellify

Testpeople’s zusjes

Bij Testpeople groeien we met onze medewerkers mee. Dat zéggen we niet alleen, maar dat dóen we ook echt. Er zijn een aantal medewerkers van Testpeople die hun rol als tester ontgroeiden. Ze vonden testen nog steeds leuk, maar er waren andere rollen die ze nog leuker vonden! In plaats van te zeggen: hier scheiden onze wegen, hebben we samen met deze medewerkers nieuwe bedrijven opgericht.

Valueminds

Valueminds is een bedrijf, gespecialiseerd in het detacheren van agile rollen. Verschillende Testpeople-collega’s kregen een dubbelrol als tester en als scrum master of product owner. Samen met hen zijn we rond de tafel gaan zitten en is ook André Heijstek aangehaakt, als trekker van het nieuwe bedrijf Valueminds. Valueminds bestaat officieel sinds januari 2017. Inmiddels is Valueminds een draaiend bedrijf met een combinatie van oud-Testpeople medewerkers en nieuwe ‘minds’. De diensten van Valueminds zijn anders dan die van Testpeople, maar qua identiteit en bedrijfscultuur kan je zeker merken dat het zusjes zijn. Zo heeft ook Valueminds een goede doelen-potje, waar iedere medewerker maandelijks een bedrag naar overmaakt en waarmee goede doelen die dicht bij ons staan worden gesteund. Daarnaast staat de medewerker op één en wordt er gekeken naar een opdracht die bij je past. Meer weten over Valueminds? Bekijk hier de website!

Codepeople

Misschien minder voor de hand liggend dan Valueminds, maar op een bepaalde manier toch heel logisch: Codepeople. Eén van onze Testpeople collega’s, Johan, was een technisch tester. Maar hij werd steeds nieuwsgieriger naar de andere kant van code: in plaats van het testen van code, het daadwerkelijke bouwen van code.

Johan sprak zijn ambitie uit en het idee voor Codepeople was geboren. In de zomer van 2017 werd Codepeople officieel opgericht. Johan heeft inmiddels gezelschap gekregen van Niek, Paul, Haniek, Bastiaan en Marco, die allen gespecialiseerd zijn in verschillende programmeertalen en frameworks. Ook hier geldt: de dienst van Codepeople is anders dan die van Testpeople, maar de kernwaarden zijn hetzelfde. Je kan hier meer over Codepeople lezen!

Intellify

Intellify is het ‘jongste’ bedrijf van de vier en is gespecialiseerd in het detacheren van data analisten en BI consultants. Net zoals de andere bedrijven is Intellify ook opgericht vanuit een van de Testpeople-medewerkers: Pieter. Pieter was bijna 10 jaar in dienst bij Testpeople (een van de eerste medewerkers!) en was uit zijn rol van tester gegroeid naar een rol als BI consultant. Wil je meer weten over Intellify? Dat kan hier!

Met alle drie de bedrijven willen we niet groter worden dan 25-30 medewerkers. Door klein te blijven, is er extra veel aandacht voor persoonlijke groei, informeel contact en blijven we platte organisaties. Wel zijn we doorlopend op zoek naar collega’s voor Testpeople, Valueminds en Codepeople. Ben je geïnteresseerd in ons verhaal geraakt? Bel ons dan op 085 273 19 54!