Testpeople to the rescure wij testen software

Wat doen wij

If we test, you get the best!

Wij zijn Testpeople en wij testen software. Dit kan van alles zijn: van een eenvoudig appje tot de meest ingewikkelde software systemen. Het grootste gedeelte van onze collega’s is gedetacheerd bij opdrachtgevers door heel Nederland. Dit zijn niet zomaar opdrachtgevers, maar toonaangevende bedrijven die vaak bezig zijn met de nieuwste technologieën. Hierdoor zijn onze collega’s altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van software testing.

Onze testers hebben allemaal hun eigen specialisme. Deze specialismen lopen zeer uiteen van de meest technische test automatiseerder tot een acceptatietester en eigenlijk alles daar tussenin. Natuurlijk beschikken al onze testers over de eigenschappen die elke goede tester zou moeten hebben: kritisch, communicatief vaardig, analytisch en nauwkeurig. Wij hebben altijd een tester beschikbaar die perfect bij onze aanvragen past.

Onze klanten
Wij geloven dat alles begint met het geluk van onze eigen medewerkers. Wanneer je namelijk lekker in je vel zit, presteer je beter. Onze klanten merken dit en daarom hebben wij vrijwel altijd lange, duurzame relaties met klanten. We zijn altijd open en eerlijk over wat we wel/niet kunnen waarmaken.

Ons kantoor is in Breda, maar onze consultants wonen verspreid door heel Nederland. Ook onze klanten zijn verspreid door heel Nederland. Ons klantportfolio is zeer divers: van creatieve bureaus tot de grootste bedrijven van Nederland. Juist die diversiteit van bedrijven trekt onze consultants aan. Zo vinden we altijd een goede match tussen de medewerker en de klant.

Wil jij klant worden van Testpeople? Neem dan contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Wil jij werken bij Testpeople, of bij een van onze zusterbedrijven? Bekijk alle openstaande vacatures hier!