Testpeople Noorwegen reis

Werken bij Testpeople

Hoor jij bij Testpeople?
De glimlach die je onderdrukt bij het ‘down’ brengen van het systeem, de grip die je op het proces begint te krijgen, de boost aan teamspirit bij een succesvolle in productiename: je bent een software tester in hart en nieren!

Alleen je stelt jezelf de laatste tijd wat vragen: word ik wel op de juiste manier gewaardeerd? Hoe kan ik mijn loopbaan een betere wending geven? Is freelance wat voor mij?

Meer vrijheid, een directe invloed op je carriere, een betere beloning: dat is Testpeople.

Je werkt niet bij ons maar MET ons. Als jij ervaring, capaciteiten en kennis hebt dan wil je niet meer benaderd worden in de traditionele vorm Baas/Medewerker. Als je gelooft in eigen kunnen is alles mogelijk. Daarom ben je niet een onderdeel van het geheel maar MAAK je het geheel. Sterker nog, WIJ zijn onderdeel van JOUW geheel. En zo hoort het ook. Testpeople biedt je een zeer flexibele samenwerkingsmogelijkheid met de voordelen van een vast dienstverband en de (bijna) verdiensten van een freelancer.

Niemand wordt geboren met het idee later tester te worden. Wij zijn erachter gekomen dat testen heel goed bij ons past. Testen is ons specialisme en wij dragen dat graag uit. Doe je mee?

Wij richten ons op drie pijlers:

  • Opdrachten
    Werk beslaat ongeveer een derde van je bestaan. Los van het feit dat je een opdracht in de buurt van je woonplaats wilt, moet deze opdracht je ook prikkelen en uitdagen. Naar deze opdracht gaan we op zoek.
  • Arbeidsvoorwaarden
    Onze opmerkelijke beloningsstructuur komt er op neer dat 70% van het tarief naar jou gaat. Je kiest een bepaald basissalaris en daarmee het risico dat je wilt lopen, de rest wordt aangevuld met je productiviteit. Hoe meer risico’s jij bereid bent om te lopen, hoe hoger je verdiensten zullen zijn. Daarnaast kun je een leaseauto rijden, krijg je een uitstekend pensioen, is er een onkostenvergoeding en 26 tot 29 vakantiedagen per jaar.
  • Persoonlijk
    Wij hebben een oprechte belangstelling voor je persoonlijke wensen. Zowel op het gebied van je loopbaan als je privé wensen willen we graag op zoek naar jouw persoonlijk optimum. We hebben een volledig carrierepad op testgebied, maar ook verder dan dat. Wil je een uitstap maken naar een van de aangrenzende gebieden zoals bijvoorbeeld ontwerp of beheer? Of groei je liever door naar scrum master? Dan maken we daar graag afspraken over. En voor Testpeople geldt: afspraak is echt afspraak!

Interesse? Check onze vacatures!

Wij hebben ook een animatie gemaakt over ons beloningsmodel, deze kan je hier bekijken.